Werkwijze


“The secret of joy in work is contained in one word – excellence. To know how to do something well is to enjoy it.”

Pearl S. Buck

American writer and novelist,
Pulitzer Prize Winner and first American
female Nobel Prize Winner for Literature

 

Kennismaking

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek inventariseren wij alle wensen en eisen ten aanzien van de voor u en uw organisatie ideale PA. Hierna volgt een gedegen functie-, organisatie- en persoonlijkheidsprofiel dat na uw akkoord, als basis zal dienen voor ons searchtraject. Middels deze kennismaking bent u verzekerd van de juiste kwaliteit en geschiktheid van, en match en klik met de ideale PA voor u én uw organisatie!

 

Search

Wij maken gebruik van de volgende search methoden:

Klein etjeUitgebreid bestand en netwerk van professionals;

Klein etjeNationaleVacaturebank (topbaan), nr. 1 recruitment platform van Nederland;

Klein etjeSocial media jobboards.

 

Selectie

Via een gevalideerd assessment en na zorgvuldige screening op professionaliteit, ervaring, achtergrond, branche affiniteit en kennis van de Nederlandse en Engelse taal (andere talen op aanvraag), verificatie van minimaal twee recente referenties en een gedegen diepte interview, selecteren wij vier topkandidaten voor u. Belangrijke focus hierbij ligt op persoonlijkheid en de hieruit voortvloeiende werkstijl.

 

Topkandidaten

Op basis van heldere kandidaat profielen maakt u vervolgens persoonlijk kennis voor een (eind)selectie, met elk van deze vier speciaal voor u en uw organisatie geselecteerde kandidaten. Ter optimale evaluatie zijn wij, bij akkoord van beide partijen, graag bij het eerste sollicitatiegesprek aanwezig.

 

Uw ideale PA

Nadat u de voor u en uw organisatie ideale PA heeft geselecteerd, kunt u er voor kiezen hem/haar via een contract voor een half jaar, een jaar of een contract voor onbepaalde tijd aan te nemen. Wij evalueren graag uw samenwerking met de bemiddelde kandidaat voor beëindiging van de proeftijd.

 

Klein etjeSmeenk’s werkt op basis van exclusiviteit;

Klein etjeSmeenk’s werkt via korte lijnen, snel en trefzeker;

Klein etjeSmeenk’s beschikt over een uitstekende referentieportefeuille;

Klein etjeSmeenk’s werkt op basis van ‘no cure, no (p)way’;

Klein etjeSmeenk’s biedt een garantie termijn van zes maanden op de kwaliteit en geschiktheid van elke door haar bemiddelde kandidaat;

Klein etjeAlles op basis van een competitief searchtarief; dit verstrekken wij u graag op aanvraag.