Werkwijze


“The secret of joy in work is contained in one word – excellence. To know how to do something well is to enjoy it.”

Pearl S. Buck

American writer and novelist,
Pulitzer Prize Winner and first American
female Nobel Prize Winner for Literature

Kennismaking

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek inventariseren wij alle wensen en eisen ten aanzien van de voor u en uw organisatie ideale top PA. Hierna stellen wij een gedegen functie-, organisatie- en persoonlijkheidsprofiel voor u op dat na uw akkoord, als basis zal dienen voor ons searchtraject. Middels deze aanpak bent u verzekerd van de juiste kwaliteit en geschiktheid van, en match en klik met de ideale top PA voor u én uw organisatie!

Personalized PA-search

Wij maken bij onze personalized PA-search gebruik van:

Klein etjeOns uitgebreide bestand en netwerk van professionals;

Klein etjeNationaleVacaturebank (topbaan), nr. 1 recruitment platform van Nederland;

Klein etjeSocial media jobboards.

Selectie

Wij selecteren drie à vier topkandidaten voor u. Belangrijke focus ligt hierbij op persoonlijkheid en de hieruit voortvloeiende werkstijl. Dit doen wij via 12 gedegen diepte-interviews van ca. anderhalf uur per interview op basis van een gevalideerd assessment. En via zorgvuldige screening op professionaliteit, ervaring, achtergrond, branche affiniteit en kennis van de Nederlandse en Engelse taal (andere talen op aanvraag) en minimaal twee recente referenties.

Topkandidaten

Op basis van heldere kandidaat profielen maakt u vervolgens persoonlijk kennis voor een (eind)selectie, met elk van deze drie à vier speciaal voor u en uw organisatie geselecteerde en gescreende professionals. Ter optimale evaluatie zijn wij, bij akkoord van beide partijen, graag bij het eerste sollicitatiegesprek aanwezig. Indien gewenst, wonen wij met plezier ook het eventuele tweede gesprek bij.

Uw ideale top PA

Nadat u de voor u én uw organisatie ideale top PA heeft geselecteerd, kunt u er voor kiezen hem/haar via een contract voor een half jaar, een jaar of een contract voor onbepaalde tijd aan te nemen. Wij evalueren graag uw samenwerking met de bemiddelde kandidaat voor beëindiging van de proeftijd.

Klein etjePersonalized PA-search;

Klein etjeKorte lijnen: snel en trefzeker;

Klein etjeEen uitstekende referentieportefeuille;

Klein etje ‘No cure, no (p)way’;

Klein etjeZes maanden garantie op de kwaliteit en geschiktheid van elke door ons bemiddelde kandidaat;

Klein etjeCompetitief searchtarief op aanvraag.

Smeenk’s Personal Assistants

Your investment for success. Through attention, focus and quality.