Waarom Smeenk’s?


“I learned that only the best is good enough and that focus is key. Not just in your running a business, but in your personal life as well.”

Tim Cook

7th Apple chairman
and chief executive officer (CEO)

Hieronder vindt u de verschillende redenen om voor Smeenk’s Personal Assistants te kiezen nog even op een rij.

Klein etjeTopkandidaten

Smeenk’s Personal Assistants werkt uitsluitend met professionals die naast een gedegen opleiding, beschikken over een aantal jaren relevante werkervaring als PA bij gerenommeerde organisaties.

Klein etjeMaatwerk

Onze werkwijze kenmerkt zich door 100% maatwerk van begin tot eind. Mensenwerk is maatwerk!

Klein etjeMinimale tijdsinvestering, optimaal rendement

U investeert tijd slechts in een persoonlijk kennismakingsgesprek met een professionele gespreks- en sparring partner en in gesprekken met vier zorgvuldig voor u geselecteerde topkandidaten. Binnen twee tot vier weken na inschakeling van Smeenk’s Personal Assistants, heeft u de voor u én uw organisatie ideale PA gecontracteerd. Volledig getest en gescreend.

Klein etjeUitstekende referentieportefeuille

Smeenk’s Personal Assistants beschikt over een uitstekende referentieportefeuille en dito scoringspercentage.

Klein etjeProfessionele gespreks- en sparring partner

Mede door haar achtergrond in personal assistance, management, search en werving en selectie vormt Maartje Smeenk uw ideale gespreks- en sparring partner. Zij heeft aan een half woord genoeg, kan snel schakelen en kan naast haar praktische insteek, ook op management niveau met u meedenken.

Klein etjeZorgvuldige search procedures

Naast zorgvuldige screening op professionaliteit, ervaring, achtergrond, branche affiniteit, kennis van de Nederlandse en Engelse taal (eventuele andere talen op aanvraag), verificatie van minimaal twee recente referenties en een gedegen diepte interview, maakt Smeenk’s Personal Assistants gebruik van een gevalideerd DISC-assessment. Dit om de mate van geschiktheid van een kandidaat optimaal voor u in kaart te kunnen brengen. Belangrijke focus ligt hierbij op persoonlijkheid en de hieruit voortvloeiende werkstijl.

Klein etjeCompetitief search tarief, incl. garantie

Wij hanteren een competitief search tarief, incl. een garantie termijn van zes maanden op de kwaliteit en geschiktheid van elke door ons bemiddelde kandidaat. Ons tarief verstrekken wij graag op aanvraag. Zie ook onze werkwijze.

Klein etjeEersteklas kwaliteit, service, toewijding, transparantie en integriteit

Zie ook onze missie, visie en waarden.

Klein etjeHeldere en duidelijke afspraakbevestiging

U weet te allen tijde wat u van ons mag verwachten, en wanneer.

Klein etjeNo cure? No p(w)ay!

Klein etjeCorporate Social Responsibility (CSR)

Ook naast ons werk willen wij bijdragen aan een topresultaat. Wij ondersteunen niet zomaar iemand. Maar een topvrouw die haar passie volgt om de beste versie van zichzelf te worden en daardoor zaken die wellicht onmogelijk lijken, mogelijk maakt. Zowel voor zichzelf als voor anderen. Kortom, een goed doel van een topvrouw waar wij veel respect voor hebben:

DE MENTELITY FOUNDATION VAN BIBIAN MENTEL

Meer informatie vindt u hier.

Smeenk’s Personal Assistants

Your investment for success. Through attention, focus and quality.