Highlights


“The value of an idea lies in the using of it.”

Thomas Edison

American inventor and business man

Wij hebben een speciale Newsletter voor PAs en Board Members.

Board Newsletter

De Board Newsletter is er speciaal voor Board Members die op zoek zijn naar meer aandacht, focus en kwaliteit. Voor hun expertise en het behalen van duurzame bedrijfsresultaten. Wij geloven in aandacht, focus en kwaliteit als randvoorwaarden voor duurzaam succes. En daar zetten wij met plezier onze passie, expertise en ons netwerk voor in. Dus, bent u Board Member en blijft u graag op de hoogte? Schrijft u zich dan hier in. U ontvangt dan een exemplaar van “The focused leader”, de Harvard Business Review Classic van Daniel Goleman, en een aantal malen per jaar een update van ons belangrijkste nieuws. Vol aandacht, focus en kwaliteit!

PA Newsletter

De PA Newsletter is er speciaal voor PAs die duurzaam voorop willen blijven lopen in hun vakontwikkeling. Zodat zij Board Members te allen tijde optimaal kunnen laten focussen op hun expertise en het behalen van duurzame bedrijfsresultaten. Dus, ben je PA en blijf je graag op de hoogte? Schijf je dan hier in. Je ontvangt dan als eerste informatie over nieuwe PA-Masterclasses uit onze reeks “Sparkle Your Talents” en de resultaten van onze PA Summer Survey. Vol aandacht, focus en kwaliteit!

Aan beide Newsletters zijn geen kosten verbonden. Uiteraard gaan wij strikt vertrouwelijk met gegevens om en verstrekken deze niet aan derden. Zie daarvoor ook onze privacy policy.

Tot snel!

Smeenk’s Personal Assistants

Your investment for success. Through attention, focus and quality.