Maartje Smeenk

Maartje Smeenk, Smeenk's Personal Assistants
 
Maartje Smeenk is het gezicht van Smeenk’s Personal Assistants. Zij heeft Smeenk’s Personal Assistants in 2007 opgericht. De individuele doelstellingen van haar cliënt vormen haar uitgangspunt bij elke search. Dáár maakt zij het verschil!

Maartje heeft zelf ruim 15 jaar ervaring als PA op het hoogste niveau in het internationale bedrijfsleven. Hiernaast heeft zij gefungeerd als eindverantwoordelijk MT-lid voor HR, Finance, IT, Management Support en Frontoffice en als kwartiermaker van een landelijk werving- en selectiebureau in gespecialiseerde management support. Voor Maartje is werk meer dan iets wat mensen dóén. Het is wie zij zijn. Zie ook haar missie, visie en waarden.

Wij werken op basis van exclusiviteit en via ons netwerk en dat van cliënten op aanbeveling. Dus korte lijnen, snel en trefzeker. Wij beschikken over een uitstekende referentieportefeuille en een dito scoringspercentage.

Wilt u ook duurzaam exceptionele resultaten boeken? Mét voldoening? Neemt u dan uw beste zakelijke besluit en neemt u contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Persoonlijk, deskundig en plezierig!

Met succesvolle groet,

SMEENK’S PERSONAL ASSISTANTS
Simply the best

Handgeschreven naam