Voor Personal Assistants

  • Smeenk's Personal Assistants voor de beste PA. PA-headhunter. Voor de beste PAs.

“It is not your aptitude that determines your altitude. It is your attitude.”

Zig Ziglar

American author, sales man and motivational speaker

 

Hoe werkt Smeenk’s Personal Assistants?

Smeenk’s Personal Assistants is Nederlands enige headhunter voor de nieuwe generatie top personal assistants. Met aandacht en focus gaan wij voor executive boards op zoek naar de juiste personal assistants, zodat executives zich optimaal kunnen focussen op hun expertise en het behalen van duurzame bedrijfsresultaten. Dit doen wij, omdat wij geloven in aandacht, focus en kwaliteit als randvoorwaarden voor duurzaam bedrijfssucces. En daar zetten wij met plezier onze passie, expertise én ons netwerk voor in!

Onze opdrachtgevers zijn executive boards. Wij verzorgen exclusieve searchopdrachten voor excellente, duurzame invulling. Naast maatwerk, professionaliteit en duurzaamheid, zetten wij optimaal in op realisatie van de individuele doelstellingen van elke cliënt. Daar maken wij (en jij!) hét verschil!

Onze procedures kennen een looptijd van maximaal twee tot vier weken na opdrachtverstrekking en drie à vier kandidaten per vacature. Dus korte communicatielijnen, snel en trefzeker.

Naast ons eigen netwerk, publiceren wij onze vacatures in de regel via LinkedIn, Facebook, NationaleVacaturebank.nl (zoekcriterium Smeenk’s), Instagram en Twitter. Dus blijf je graag op de hoogte, connecteer met ons en volg ons! Wij maken graag kennis met nieuwe kandidaten aan de hand van een concrete vacature. Uiteraard gaan wij strikt vertrouwelijk met je gegevens om. Zie hiervoor ook onze privacy policy.

Onder het Sparkle Your Talents-concept van ‘small groups, big impact’ organiseren wij ook regelmatig masterclasses voor PAs, die duurzaam willen kunnen excelleren aan de absolute top. Ontwikkeld en gepresenteerd door de beste experts. Vol inspirerende inzichten en tips. Verrassend, prikkelend en bruikbaar. Inclusief waardevol deelnamecertificaat, persoonlijke kennismaking, netwerken en een heerlijke lunch en/of diner. En uiteraard altijd op sprankelende en inspirerende locaties. Op de hoogte blijven? En van ons laatste nieuws? Schrijf je dan snel in voor onze PA Newsletter. 

Hieronder vind je alvast onze Facebook feed met nieuwsupdates. Vind je het leuk om elke maand een sprankelende inspirational te ontvangen? Volg dan ons inspiratieplatform op Instagram.

En uiteraard, heb je zelf nieuwsupdates en/of inspirationals die je met ons wilt delen, aarzel niet!

Facebook feed

G E Z O C H T ✨
Ben jij die first-class executive PA? Die gepassioneerde topper die garant staat voor een soepele ondersteuning van de (general) manager Sales & Marketing én de tendermanager? Voor het volledige profiel klik je hier: https://tinyurl.com/tnuodeh. Reacties alleen nog 8 en 9 december as via maartje.smeenk@smeenks.com!
.
#personalassistant #executiveassistant #firstclass #zeist #aandacht #focus #kwaliteit #professional #executiveassistants #personalassistants #personalassistantgezocht #executivepersonalassistant #maartjesmeenk #smeenkspersonalassistants #succes #executiveboard
.
https://tinyurl.com/yandeser
... See MoreSee Less

View on Facebook

Onze ❤️ voor ons vak! Wel heel mooi geïllustreerd in deze “Liefde is...” uit De Telegraaf van vanmorgen 😉
.
Fijn weekend! 💝
.
#liefdeis #detelegraaf #juistepersoon #juisteplaats #juistemoment #aandacht #focus #kwaliteit #smeenks #maartjesmeenk
.
https://tinyurl.com/yandeser
... See MoreSee Less

View on Facebook

Het heerlijk avondje is (bijna) gekomen! 🌃 Een hele fijne en gezellige pakjesavond toegewenst!🌟🎁
.
#pakjesavond #sinterklaas #5december #wiezoetiskrijgtlekkers #heerlijkavondje #maartjesmeenk #smeenks
.
https://tinyurl.com/yandeser
... See MoreSee Less

View on Facebook