PA-Masterclass “Digitale Trends en Ontwikkelingen”PA-Masterclass “Digitale Trends en Ontwikkelingen”

Op 20 maart 2018 verzorgde Sicco de Ree speciaal voor PAs die voorop willen blijven lopen in hun vakontwikkeling, de PA-Masterclass “Digitale Trends en Ontwikkelingen”!

Onze werkomgeving verandert sneller dan ooit. Ontwikkelingen als artificial intelligence (AI) en robotisering, zorgen voor een steeds complexer speelveld. Traditionele, hiërarchische organisatiestructuren maken plaats voor andere samenwerkingsvormen en denkwijzen. Dit alles zorgt er voor dat ons werk er heel anders uit komt te zien.

Tijdens de PA-Masterclass “Digitale Trends en Ontwikkelingen” hebben wij ons o.a. verdiept in de waarde van de impact van de laatste digitale trends en ontwikkelingen. Trends en ontwikkelingen waarmee wij onze unieke vaardigheden, waarden en mindset als PA belangrijk kunnen versterken. Wij hebben geleerd waarom het zo belangrijk is om tech savvy te worden en hoe wij digitale technologie kunnen inzetten om onze talenten duurzaam te kunnen laten sprankelen. Wij hebben hierbij o.a. kennis gemaakt met de nieuwste, steeds belangrijker wordende corporate tooling.

Kortom, het was een zeer inspirerende PA-Masterclass!

Enkele reacties:

  • “Het was een leuke en nuttige PA-Masterclass”
  • “Complimenten voor de perfecte verzorging”
  • “Wederom een uitstekend georganiseerde en inhoudelijk inspirerende PA-Masterclass”
  • “Goede dynamiek en een gave locatie”
  • “Zelfs voor iemand met weinig technische kennis en ervaring, een zeer goede kennismaking met de digitale trends en ontwikkelingen”
  • “Dit was mijn eerste PA-Masterclass, maar zeker niet de laatste!”

Deze PA-Masterclass was alweer de derde in onze eerste reeks van drie. Per drie PA-Masterclasses presenteren wij een nieuwe reeks. Je blijft hiervan op de hoogte via onze PA-Newsletter en onze website Sparkle Your Talents.com.

Graag tot ziens bij…