NIEUWS

Investeer duurzaam in uw succes

Na een uitdagende periode, kunnen meer en meer organisaties weer vooruitkijken. Afhankelijk van de industrie, verwacht 50% in 2021 te gaan groeien. Dit vraagt innovatie, flexibiliteit en creativiteit.

En daartoe stellen wij u graag optimaal in staat. Vol aandacht, focus en kwaliteit!

Smeenk's Personal Assistants     Ruimte om te groeien

Er is weer ruimte om te groeien op het allerhoogste niveau binnen organisaties. Met impact en een buitengewone wendbaarheid. Als leider zelf én als organisatie als geheel. Er is ruimte om nog beter te worden. Om nog verder en duurzamer te excelleren. Naar een organisatie die impact heeft. Die meer innovatiekracht bezit.

De juiste, nieuwe generatie top personal assistant helpt om die ruimte optimaal te benutten. En als uw persoonlijke en zakelijke leven op rolletjes verloopt, kunt u ook nog verdere meerwaarde toevoegen, bijvoorbeeld aan uw gezin of de maatschappij.

Smeenk's Personal Assistants     Investeer efficiënt en duurzaam

Leiders en organisaties die het beste uit zichzelf willen halen en hun volle potentieel willen bereiken, kiezen voor de juiste nieuwe generatie top personal assistant. Zodat zij sneller beslissingen kunnen nemen en sneller kunnen blijven inspelen op de steeds veranderende omgeving, digitalisering en complexiteit. 

Smeenk's Personal Assistants     Nothing but the best

Wij richten ons op de top van corporate Nederland. Ons onderscheidende searchproces gericht op maatwerk, is daarin key. Een proces dat zich kenmerkt door persoonlijke aandacht,  focus en het stellen van de juiste, hoge kwaliteitseisen aan kandidaten. Wij stellen kandidaten voor die niets anders dan perfect passen. 

The best and perfect fit. 

Kortom, duurzaam investeren in uw succes?

Smeenk’s Personal Assistants is Nederlands enige headhunter voor de nieuwe generatie top personal assistants. Met aandacht en focus searchen wij de juiste top personal assistants voor executive boards. Zodat board members zich optimaal kunnen focussen op hun expertise. En op het behalen van duurzame bedrijfsresultaten. Omdat wij geloven in aandacht, focus en kwaliteit als randvoorwaarden voor duurzaam succes. 

Wij zetten onze passie, expertise en ons netwerk met plezier voor u in.

SMEENK’S PERSONAL ASSISTANTS
Your investment for success. Through attention, focus and quality. 

Invest in success. Hire a personal assistant via Smeenk's Personal Assistants
Open chat
1
If you contact us via this chat you may expect to hear back from us on the same (working) day.

Have a wonderful day!

Best regards,

SMEENK'S TOP PERSONAL ASSISTANTS
Assisting excellent leadership. Through attention, focus and quality.