Voor PAs

  • Smeenk's Personal Assistants voor de beste PA. PA-headhunter. Voor de beste PAs.

“Your smile is your logo, your personality is your business card. How you leave others feeling after having an experience with you, becomes your trademark.”

Jay Danzie

Best-selling author, motivational speaker,
philosopher and entrepreneur

 

Hoe werkt Smeenk’s Personal Assistants?

Smeenk’s Personal Assistants is headhunter, gespecialiseerd in de bemiddeling van de nieuwe generatie PAs. Hoogopgeleid, ambitieus, tech savvy. Simply the best. Onze opdrachtgevers zijn Chairmen Executive Board, CEOs, directeuren-eigenaar, eindverantwoordelijk directeuren en/of zelfstandig ondernemers. Wij verzorgen exclusieve searchopdrachten voor excellente, duurzame invulling. Onze procedures kennen een looptijd van maximaal twee tot vier weken na opdrachtverstrekking en vier kandidaten per vacature. Dus korte communicatielijnen, snel en trefzeker!

Naast ons eigen netwerk, publiceren wij onze vacatures in de regel via LinkedIn, Facebook, NationaleVacaturebank.nl (zoekcriterium Smeenk’s) en Twitter. Dus blijf je graag op de hoogte, connecteer met ons en volg ons! Wij maken graag kennis met nieuwe kandidaten aan de hand van een concrete vacature. Uiteraard gaan wij strikt vertrouwelijk met je gegevens om.

Onze Facebook feed met PA-weetjes, tips en adviezen vind je alvast onderaan deze pagina. Heb je zelf tips die je met ons wilt delen, aarzel niet om ons deze te laten weten!

feed

"Deliver better results faster by using more of the technology at your fingertips!"

Op 20 maart a.s. is het zover!

Dan start de derde PA-Masterclass uit onze reeks Sparkle Your Talents met "Digitale Trends en Ontwikkelingen" door Sicco de Ree om 16.00 uur in Drempt (bij Arnhem)! Ben jij op zoek naar de laatste digitale trends en ontwikkelingen op jouw vakgebied? Naar de waarde van de impact hiervan? Naar de nieuwste beschikbare tooling om jouw bestuurders, board members en of collega's zich nog beter te kunnen laten focussen op ontwikkelingen in hun vakgebied? Zodat jij duurzame meerwaarde kunt creëren voor hen, de organisatie, de maatschappij én voor jezelf? Kortom, wil jij digitale kansen kunnen zien en pakken? Meld je dan voor woensdag 14 maart a.s. bij ons aan! Wij hebben slechts 16 plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang.

Hieronder vind je de belangrijkste voordelen die deze PA-Masterclass jou en je organisatie te bieden heeft en hoe je je kunt aanmelden.

Graag tot ziens op 20 maart a.s.!

PA-MASTERCLASS "DIGITALE TRENDS EN ONTWIKKELINGEN" DOOR SICCO DE REE

Onze werkomgeving verandert sneller dan ooit. Ontwikkelingen als artificial intelligence (AI) en robotisering, zorgen voor een steeds complexer speelveld. Traditionele, hiërarchische organisatiestructuren maken plaats voor andere samenwerkingsvormen en een andere manier van denken. Dit zorgt er voor dat jouw werk er heel anders uit komt te zien.

De PA-Masterclass "Digitale Trends & Ontwikkelingen" biedt jou de belangrijkste nieuwe trends en ontwikkelingen op jouw vakgebied. Trends en ontwikkelingen waarmee je jouw unieke vaardigheden, waarden en mindset als PA belangrijk kunt versterken! Je leert waarom het zo belangrijk is voor jou is om tech savvy te worden. En hoe je digitale technologie inzet om jouw talenten duurzaam te kunnen laten sprankelen. Elke deelnemer ontvangt bovendien een intakeformulier, zodat je ook zeker weet dat het gebodene goed aansluit op jouw niveau! Je maakt o.a. kennis met de nieuwste, steeds belangrijker wordende corporate tooling. En je ontvangt veel praktische tools en tips waar je direct mee aan de slag kunt. Je sluit de PA-Masterclass af met een waardevol deelnamecertificaat.

"Een aanrader voor elke assistant die op de hoogte wil zijn van de laatste digitale ontwikklingen om zo werkzaamheden nog beter uit te kunnen voeren."
Monique Pestman-De Hoog, managementassistente Lectoraat Duurzame Innovatie Stenden Hogeschool / Alfa-college.

Deze PA-Masterclass is ontwikkeld en zou worden verzorgd door Liane Duit, Social Business Strategist & NewWayToWork Designer bij Bossers&Cnossen. In verband met ziekte hebben wij in overleg met Liane, Sicco de Ree benaderd om deze PA-Masterclass van haar over te nemen. Sicco is altijd nauw betrokken geweest bij al haar activiteiten en tevens zeer gekwalificeerd. Net als Liane, richt Sicco zich op de toekomst van werk en duurzame inzetbaarheid van de mens, waarbij de toegevoegde waarde van de mens, naast alle technologische ontwikkelingen, altijd centraal staat. In het verlengde hiervan, illustreert Sicco ook het toenemend belang van de competenties wendbaarheid en aanpassingsvermogen. Sicco neemt ook Lianes leergang "Tech-Savvy Assistant" bij het SMI over.

Sicco de Ree startte zijn carrière in hospitality en heeft vervolgens jarenlang in verschillende rollen bij Adecco Top Secretaries gewerkt. Hier is zijn interesse voor het assistant vak ontstaan. Een interesse die hem niet meer los heeft gelaten! Nog altijd verzorgt hij met veel plezier 80% van zijn trainingen voor assistants. En van hieruit sluiten steeds meer doelgroepen aan. Sinds februari 2017 is Sicco zelfstandig ondernemer en richt hij zich op training, coaching en advies. Met passie, vuur en enthousiasme!

Kortom, laat jezelf en je kwaliteiten zien en meld je aan!
... See MoreSee Less

PA-Masterclass "Digitale Trends & Ontwikkelingen"

maart 20, 2018, 4:00pm - maart 20, 2018, 3:00pm

"Deliver better results faster by using more of the technology at your fingertips!"Op 20 maart a.s. is het zover!Dan start de derde PA-Masterclass uit onze reeks Sparkle Your Talents met "Digitale...

View on Facebook